Terrassebelægning i Billund, Grindsted og Esbjerg omegn

Hos SH Maskiner & Anlæg ApS tilbyder vi terrassebelægning af stenterrasser i Hejnsvig og andre nærliggende områder som Esbjerg, Grindsted, Billund og Vejle. Ønsker du at få lagt en ny terrasse med sten har du et hav af muligheder når det gælder materialer.

Sten til terrassen kan typisk opdeles i 3 hovedgrupper:

  • Natursten
  • Betonsten
  • Teglsten
  • Klinker

Er du i tvivl om hvilken vil passe bedst til hus og have, kan vi hjælpe dig med rådgivning. Med vores mange års erfaring som brolægger ved vi hvad der passer sammen og hvad der fungere godt.

Hvad er fordelene ved en terrassebelægning i sten

Der er flere fordele ved at få lagt en flot terrasse. Men hvad er specifikt godt ved en stenterrasse?

Først og fremmest holder en terrasse i sten længere end hvis den var bygget af træ. Den er også lettere at vedligeholde. Med årene kan det dog være nødvendigt at udskifte defekt sten.

Stenene kan også komme i mange forskellige former og farver. Så du har god mulighed for at komme i mål med en terrasse efter egen smag og stil.

Kunne du tænke dig at høre mere om de utallige muligheder ved en stenbelagt terrasse er du velkommen til at tage fat i os. Vi hjælper dig fra start til slut.

Kontakt os for en god aftale


Vedligeholdelse af stenterrasse

Efter noget tid vil der naturligt begynde at vokse ukrudt eller mos i fugerne på den nye terrasse. Det er uundgåeligt, men med jævnlig vedligeholdelse og ved hjælp af en højtryksrenser kan du let bekæmpe ukrudtet og holde din terrasse flot og indbydende.

Med tiden kan diverse sten også revne. Dette er ikke et problem du kan blot få flisen udskiftet med en ny sten af samme art.

Få et uforpligtende tilbud på terrassebelægning i Billund omegn

Ønsker du vores hjælp med belægning af fliser eller sten til din nye terrasse? Så kontakt os i dag på tlf. 41 27 69 39 for en samtale om opgavens omfang og dine behov. Du kan også skrive til os på e-mail info@shma.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på terrassebelægning så snart vi kan.