Professionel og veludført klipning af hæk

Har du brug for en hjælpende hånd til at studse hække eller buske på din private grund eller virksomhed?

Så er vi hos SH Maskiner & Anlæg ApS specialister i hækklipning, og kan hjælpe både private og erhverv i Esbjerg, Grindsted, Billund, Vejle, og omegn.

Vi har som anlægsgartnere, mange års erfaring med klipning og beskæring af alle typer hække og buske – og kan garantere en professionel løsning der matcher dit behov.

Hvornår skal hækken klippes?

Helt generelt klipper vi hække fra februar til september måned, alt efter behov og ønsker. Dog er der stor forskel på hække og buske, hvilket betyder, at der er forskel på hvor ofte og hvornår på året, det er bedst at klippe og beskære dem. 

Tjørn og liguster er hurtigtvoksende hække, og har godt af to årlige klipninger, men kan også nøjes med en gang om året. 

Bøgehække kan nøjes med en årlig klipning, hvor hække som thuja, task og cypress ikke bør klippes mere end én gang om året. 

Klipper man hække inden juli, så vær opmærksom på fuglerederne i hækkene. Vil man skåne fuglene, kan man vente med klipningen til efter juli måned, hvor ungerne er fløjet fra redderne i hækkene. 

Kontakt os for en god aftale


Hvad koster hækklipning?

Prisen på hækklipning varierer alt efter hvor meget der skal klippes, og generelt hvor stor en opgave der er tale om. 

Ønsker du at få mere afvide om vores priser, eller måske få en konkret pris på klipning af din hæk? Så kontakt os og fortæl lidt mere – så giver vi gerne et godt og uforpligtende tilbud. 

Skal haven have den helt store tur? Så kan vi også være behjælpelige med anlægning af en ny græsplæne eller flisebelægning til en ny skøn terrasse, gangstier og meget andet.

Få et godt tilbud på hækklipning

Er du interesseret i at høre mere?

Så er du velkommen til at kontakte os, og få en god snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgaver, eller den rådgivning og vejledning du har brug for.

Ring på telefon 41 27 69 39 eller send en mail til os via e-mail info@shma.dk eller kontaktformularen.