Anlægning af græsplæne i Billund, Grindsted og Esbjerg omegn

Når det gode vejr melder sig, er græsplænen et naturligt samlingssted hvor der er plads til afslapning, aktiviteter, grill og hygge med venner og familie. 

Skal du have anlagt en ny græsplæne, sået græs eller lagt nyt rullegræs? 

Så står vi hos SH Maskiner & Anlæg ApS klar til at hjælpe dig, med at få en flot og sund græsplæne.

Vi har en bred erfaring og viden indenfor anlægning af forskellige typer græsplæner, så du kan med sikkerhed overlade opgaven til os. Vi tilbyder professionelle løsninger efter dit behov inden for anlægning af græs i Billund, Grindsted, Esbjerg, Kolding, Vejle og omegn for private og erhverv. 

Kontakt os for en god aftale


Professionel anlægning af græsplæne

Inden anlægning af græsplænen, foretager vi grundig analyse af jordbundsforholdene og sørger for, at græsset får de mest optimale forhold, så den holder sig stærk, sund og flot. Vi kan både tilbyde såning af græs samt lægning af rullegræs.

  • Såning af græs:

Når man skal så en græsplæne, er der flere forskellige græssorter at vælge imellem. Det er ikke ligegyldigt hvilken type der bliver anvendt, da der kan være meget forskel på resultatet, og da frøene skal passe til jordbundsforholdene. 

  • Rullegræs:

Inden der kan blive lagt rullegræs, skal jordbunden klargøres og have de rette forhold til den valgte græstype. 

Fordelen ved at vælge rullegræs er, at du i løbet af relativ kort tid har en færdig og flot græsplæne. Rullegræs kan både bruges som en almindelig græsplæne eller boldbane.

Uanset om du ønsker såning eller rullegræs, finder vi i samråd med dig, den bedste løsning for dine ønsker og behov. 

Få et godt tilbud på en splinterny græsplæne i Billund og omegn

I forbindelse med etablering af en ny græsplæne, kan vi også være behjælpelige med professionel flisebelægning eller brolægning, hvis du ønsker en ny skøn terrasse, gangstier eller andet.

Ønsker du at få mere information, eller at modtage et godt og uforpligtende tilbud på en ny flot græsplæne? Så er du velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Ring til os allerede i dag på telefon 41 27 69 39 eller send en mail til info@shma.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden.