Opsætning af hegn i Esbjerg, Grindsted, Billund og Vejle omegn

Blæser det meget på din terrasse eller i haven kan vi hjælp med opsætning af hegn. I et land med så meget vind som Danmark, kan det være svært at finde et område udenfor med ordentligt læ. Det er især svært hvis man bor i et åbent areal. Med et nyt hegn kan man dog opnå en fornuftig mængde læ, så man kan nyde sin tid i haven eller på terrassen i længere tid uden at blive blæst væk.

Hos SH Maskiner & Anlæg ApS tilbyder vi opsætning af hegn i Hejnsvig og omkringliggende områder som Esbjerg, Grindsted, Billund & Vejle omegn. Ønsker du et flot nyt hegn til din bolig, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os for en god aftale


Forskellige typer hegn

Når det gælder hegnopsætning er der flere muligheder som køber. I nyere tid er det blevet meget populært med vedligeholdelsesfrit hegn da det kræver mindst vedligeholdelsesarbejde.

Du har også mulighed for at vælge et hegn i træ, hvis du ikke har noget imod at arbejde lidt mere for at vedligeholde det. Hvilken type hegn du vælger kommer naturligvis an på flere ting end blot vedligeholdelse, men skal hegnet sættes op i et sommerhus eller på en arbejdsplads vil du helt sikkert takke dig selv for at have valgt et hegn der kræver så lidt arbejde som muligt.

Typiske hegn løsninger er flethegn, stålhegn, havehegn, komposithegn, plankeværk, stakit. Hver type har sit eget udtryk, hvilket passer bedst til dig?

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde inden for hegnopsætning eller har du en opgave til os, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 41 27 69 39 for en uforpligtende snak. Du kan naturligvis også skrive en besked til os på mail. Du kan skrive til vores direkte mail info@shma.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage så snart vi kan med et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn.