Flisebelægning i Billund, Grindsted, Esbjerg og omegn

Står du og mangler hjælp til lægning af fliser til din nye indkørsel eller carport? Eller måske til en ny skøn terrasse? 

Så er vi hos SH Maskiner & Anlæg ApS parat til at hjælpe dig, med en professionel løsning lige efter dine drømme og behov. Vi lægger stor vægt på at håndværket er i højeste kvalitet, og benytter de bedste materialer, så du er sikret et flot og holdbart resultat. 

Vi har mange års erfaring og tilbyder lægning af fliser og sten, af forskellige art og stensætninger.

Vi holder til i Hejnsvig, men kører også gerne i for private og erhverv i Billund, Grindsted, Esbjerg, Kolding, Vejle og omegn.

Få nye fliser og giv din have nyt liv

Skal du have lagt nye fliser i indkørslen, på terrassen, som en gangsti omkring huset eller måske noget helt fjerde?

Så findes der et utal af muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Uanset om du ønsker fliser i bestemte nuancer, størrelser eller lagt i et bestemt mønster – så kan vi hjælpe dig, med at skabe et resultat du kan få glæde af i mange år.

Har du allerede ideer og tanker om, hvilke typer fliser du ønsker at få lagt, så klarer vi gerne opgaven for dig. Har du endnu ikke besluttet dig, så hjælper vi også gerne med inspiration og med at finde frem til den løsning, der passer bedst til dit behov. 

Kontakt os for en god aftale


Hvad koster flisebelægning?

Priserne på lægning af fliser eller sten er meget forskellige, og afhænger af hvor stort omfanget af opgaven er, samt valget af materialer. 

Er du interesseret i at få en mere konkret pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om hvad du ønsker lavet. Dernæst kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Få et godt tilbud på flisebelægning i Billund og omegn

Vil du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at kontakte os, og få den rette rådgivning og vejledning til dit fliseprojekt.

Ønsker du at modtage et godt tilbud, så udarbejder vi også gerne et helt uforpligtende.

Ring allerede i dag på telefon 41 27 69 39. Du kan også sende en mail til info@shma.dk eller via vores kontaktformular.