Støbning af fundament i Billund, Grindsted og Esbjerg omegn

Fundamentet er en utrolig vigtig del af enhver bygning, og er den del der bærer vægten og sørger for, at bygningen står stabilt. 

Støbning af fundament er en opgave, der kræver faglig viden og ekspertise, for at fundamentet bliver helt korrekt. 

Hos SH Maskiner & Anlæg ApS støber vi sokler til nybyggeri, sommerhuse, tilbygninger, landbrugs- og maskinhaller og meget andet, for private og erhverv i Billund, Grindsted, Esbjerg, Kolding, Vejle og omegn.

Hvorfor vælge en professionel?

Bliver et fundament ikke støbt korrekt, kan det resultere i skæve gulve, murer der revner og i værste fald risiko for sammenstyrtning. Opstår der revner i fundamentet, kan det også skabe et dårligt indeklima, da fugt nemmere kan trænge ind. 

For at sikre et stærkt, sikkert og stabilt fundament, bør man vælge en professionel fagmand med erfaring og ekspertise indenfor støbning af fundament og sokkel. 

Vi kan hos SH Maskiner og Anlæg støbe et stærkt og holdbart fundament til alle typer bygninger, store som små. Vi har stor erfaring med støbning af sokler og dette er en af vores kernekompetencer – så du kan trygt overlade opgaven opgaven til os. 


Hvad koster støbning af fundament?

Vi har ingen eksakt pris på støbning af fundament, da prisen påvirkes af forskellige parametre. 

Størrelsen på fundamentet er naturligvis en af de parametre, der er med til at påvirke prisen mest. Er det eksempelvis et mindre fundament til et skur, tilbygning eller et sommerhus? Eller skal der støbes et større fundament til et nybyggeri eller en hal? – Så er der væsentlig forskel på prisen.

Få et godt tilbud på et nyt fundament i Billund og omegn

Er du interesseret i at få mere information? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne den vejledning og rådgivning du har brug for – samt udarbejder et godt og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Ring til os allerede i dag på telefon 41 27 69 39 eller send en mail til info@shma.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular.